vrijdag 10 februari 2017

welkom!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Er is nog niet zoveel te zien, maar foto's heb ik genoeg ;). Ik haak, brei, borduur, scrapbook en naai. Als ik maar bezig ben. Maar het liefst quilt ik. Ik hou van verschillende stijlen nieuw en traditioneel als er maar een beetje kleur in zit. 

Ik wil graag mijn creaties en verhaaltjes delen met iedereen die ook plezier heeft in handwerken en hoop wat meer jonge mensen aan te sporen het eens te proberen. Handwerken is helemaal van nu en vooral erg leuk en rustgevend. Wie weet vind ik zelfs een knutselmaatje ;), want dat mis ik soms nog wel in mijn omgeving. 



Dit kussen is mijn laatste creatie. Een voorproefje van wat ik zoal maak. het patroon is van Sugaridoo. Cuddly cactus heet het. Als je van paperpiecing houdt of het een keer wilt uitproberen is het zeker een aanrader. De stofjes van de cactussen komen ook bij haar vandaan en de potjes zijn restjes van mezelf. De stekels heb ik erop geborduurd met verschillende kleuren bruin en groen DMC garen.


Ik hoop je nog eens terug te zien!

-XOXO-

2 opmerkingen:

  1. Een heel leuk blog heb je, het is heel erg leuk om alles even gezien te hebben. Je cactus kussen is ook heel leuk vooral je stekels erop. Dank je wel voor je tip.

    Groetjes, Marga

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marga,
      Bedankt voor je berichtje! Een cactus zonder stekels is geen cactus toch ;)

      Verwijderen