vrijdag 13 oktober 2017

Halloween kits met korting!


Het is gelukt! Alle Halloween projecten zijn gemaakt, de stoffen zijn gesneden, de patronen zijn geschreven en dat nog voor het weekend ;).

EN DAAROM!!!.....

(klik op de banner om naar de website te gaan)

De korting geldt ook voor de stoffen en het glittergaren. 
Hou je niet van Halloween? 
De meeste stoffen zijn neutraal en kun je dus voor van alles gebruiken. 

Wat hebben we allemaal in de aanbieding...


Deze vrolijke vlaggetjes voor een snelle decoratie. Je naait ze gemakkelijk in een paar uurtjes in elkaar, maar pas op! Ze zijn erg verslavend. Voor je het weet heb je voor iedere feestdag en verjaardag een speciale set. Waar je dat allemaal moet bewaren? Wees gerust. Binnenkort schrijf ik een tutorial voor een handig bewaartasje. 


Je kan kiezen voor een 3 of een 5 meter lijn. In het pakket zit een uitgebreide beschrijving met kleurenfoto's, 10 verschillende stoffen en genoeg biaisband voor het hele project. 



Een iets groter project is dit leuke kussen. Verkrijgbaar in verschillende opties. 
De voorkant is gemaakt met decofoil. De letters zijn al uitgesneden, dus u hoeft ze alleen maar op de stof te strijken. Het geeft zo'n leuk effect. 


In het pakket zit meer dan genoeg stof voor een kussen van 50 x 50 cm, een uitgebreide stap-voor-stap beschrijving met kleurenfoto's en natuurlijk de letters en de folie. Er zitten ook een aantal reserveletters bij zodat je eerst even kunt testen welke instellingen gelden voor je strijkijzer. 


Er kan gekozen worden voor een witte of een zwarte voorkant. Folie in paars, oranje of zwart en voor de tekst trick or treat of hocus pocus. Inbegrepen zit een uitleg voor de zigzag achterkant en de vierkantjes! Nog meer opties dus. 



En dan het "grootste" project! 

de Arachinida tafelloper


Deze heeft flink wat uurtjes gekost. Het maken is zo gebeurd, zeker omdat alles op maat is gesneden, maar het bedenken was een probleem! Ik wist dat ik de achterkant wilde quilten met het glitter garen, maar wat komt er dan aan de voorkant, wat toch eigenlijk het belangrijkste is :P

 
Dit is het geworden. 

2 spinnetjes (met een beetje fantasie) die naar hun web in het midden kruipen. 


 En nog meer spinnen aan de achterkant!


Met dat mooie glitter garen van Madeira. Het werkt heel gemakkelijk op de naaimachine, maar ik zou wel kiezen voor rechte lijnen. De spinnen zijn ook met de rechte steek gemaakt, vandaar dat ze zo ovaal zijn. Meer daarover in het patroon!


In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om de voorkant van de tafelloper te maken. Alles, behalve de grote borders, is al op maat gesneden dus je kunt meteen aan de slag. Ik heb hem in een middagje gemaakt terwijl ik alles nog moest snijden en uitrekenen en fotograferen natuurlijk ;) In het patroon heb ik alle stappen beschreven aan de hand van kleurenfoto's. Het paper piecen is stap voor stap besproken en de speciale papieren zitten in de kit inbegrepen. 


Ik verzend iedere dag dus je kunt je bestelling snel in huis hebben om je project nog af te maken voor 31 oktober (nog iets meer dan 2 weken de tijd :)) of alvast voor volgend jaar natuurlijk!

Fijn weekend! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten